Stáb

Varga Livius

mesélő

Livius a Quimby és A Kutya Vacsorája örökmozgó muzsikusa, kreatív környezetvédő, a szív és a lélek, nagyon sokoldalú ember. Kefe bácsi és Sörte inas, meg persze az Ördög magyar hangja. Legyen a gépnek halleluja….

Beck Zoltán

narrátor

Zoli a 30y zenekar frontembere, aki nem mellesleg egyetemi tanár Pécsett. Ő a szavak zsonglőre, költő és dalszerző, gitárok és mikrofonok jó barátja. És füstöl úgy fékez, És aztán mellétesz….

Bagossy László

zeneszerző

Laci a Bagossy Brothers Company alapítója, ízig vérig zenész. Olyan Ő, hogy a házi stúdiójában feljátssza a dalt, megkeveri, hangszereli, pakolgatja a sávokat és megszületik a csoda. Így tett a Kaláka örök Magyar népmesék slágerével is, mindkét Gépmesés verzió az ő keze munkája.

Palásti Kovács Zoltán – Zoohacker

hangmérnök

Zoli képzett zenetanár, a billentyűk és potméterek virtuóza. A hangsávokat mesterien kezeli, itt egy kicsit rátesz, onnan levág. Óriási szívében őrzi alkotótársa Fábián Juli emlékét.

Kosza Arnold

3D animátor

Arnold az RA Stúdió kreatív igazgatója, neki köszönhetjük a főcím látványát. Tökéletesen megjelenítette a fejünkben lévő képeket, munkája nélkülözhetetlen. Iszonyatosan precíz és alapos, minden részletre figyel. Ég a klaviatúra a keze alatt, ha animál tenyerében szikrázik az egér.

https://fb.watch/32D_Nh5JuR/

Biró Szabolcs

producer

Szabi a Gépmesék motorja, igazi energiabomba. Rendez, ha kell felvesz, filmet vág. Kétkezi ember, néha Kefe bácsi, néha Sörte inas. A kezes-lábas játszóház alapító tulajdonosa, főállásban az Óbudai Egyetemen mérnököket tanít.

Biró Soma

operatőr, szereplő

Még nincs tíz éves és már többet tud, mint sok felnőtt. Soma a ReMécses ötletgazdája, környezetvédelmi törekvéseit több Tv műsorban bemutatták már. Matekzseni, mozgékony kislegény, aki már kottából zongorázik. Sok felvételt köszönhetünk neki, jól áll a kezében a Gimbal.

Stadler Róbert

operatőr, szereplő

Robi nagyon sokrétű tehetség, ha kell felvételt készít, vagy forgatókönyvet ír. Sörte jelmezében önmagát hozza, Beck Zoli szavaival: lelkes újonc a legény. Sokat kell még tanulnia, míg Kefe bácsi válik belőle, de kitartó szorgalma gyümölcsöt hoz.